Повезивање пољопривредних произвођача са откупљивачима

Данас је у просторијама Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске,  ПЈ Градишка одржан састанак између представника Министарства, локалне заједнице и компаније „Бинго“ са пољопривредним произвођачима.

Циљ састанка је био анализа сарадње између компаније „Бинго“ и пољопривредних произвођача за протеклу годину на подручју ПЈ Градишка и постављање циљева за текућу годину. Највише ријечи је било о техничним стварима везаним за сарадњу између компаније „Бинго“ и пољопривредних произвођача, а пољопривредни произвођачи су истакли да су задовољни оствареном сарадњом у току прошле године.

Састанку је присуствовао помоћник министара пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске Горан Бурсаћ, директор Агенције за аграрна плаћања Републике Српске Предраг Сладојевић, руководилац ПЈ Градишка Драгољуб Малиновић, представници одјељења пољопривреде града Градишка, замјеник начелника општине Лакташи, менаџери компаније „Бинго“  и седам водећих пољопривредних произвођача са подручја Градишке, Лакташа и Српца.